Mobilní fotoateliér

Chcete si uchovat vzpomínku na nějakou významnou společenskou událost (maturitní ples, firemní nebo sportovní akce a soutěže), rodinnou oslavu, nebo se jen tak pobavit s přáteli a zpestřit zábavu něčím výjimečným? Potom jsme tu právě pro Vás!

Náš mobilní fotoateliér Vám nabízí profesionální fotografické studio v interiéru či exteriéru - prakticky kdekoliv! Unikátní systém okamžitého tisku fotografií přímo na místě a ihned.

Ptáte se, jak bude vše probíhat? V dohodnutý termín přijedeme na Vaši akci. Během pár minut postavíme profesionální mobilní fotografické studio a již se mohou návštěvníci Vaší akce fotografovat! V případě sportovních soutěží pak vyrazí jeden fotograf do víru dění a začne pořizovat reportážní snímky. Na každý typ akce máme připraven propracovaný scénář práce.

Ceny jsou mírné, obsluha jest vzorná. Za instalaci systému na Vaší akci si účtujeme podle vzdálenosti a charakteru akce. Vždy je možná individuální dohoda dle přání a požadavků zákazníka.

Buďte si jistí, že i ti, kteří se nechtěli fotit, neodolají. Nemusíte se fotit jako u klasického fotografa, kdy se stavíte do póz, které Vám diktuje. Tady budete sami sebou... a to stoprocentně, nikdo se nemusí stydět. =)

Hlavním cílem našeho fotoateliéru je spokojenost zákazníků, zábava, ale také pro Vás důležitá vzpomínka, kterou si fyzicky odnesete.